Ferenczy Gábor Zoltán – ügyvezető


A társaság ügyvezetőjeként a teljes projekt mindenre kiterjedő, átfogó irányítását, a folyamatok összehangolását végzi. A belváros-rehabilitációs projekt pályázati szakaszában részt vett a pályázatírás folyamatában, így a projektet minden részletében ismeri. Valamennyi, a társaság működésével és a projekttel összefüggő operatív szintű, nyilvánossági, tájékoztatási és beszámolási feladatokat ellátja, képviseli a kft-t szakmai egyeztetéseken és a sajtó képviselői előtt egyaránt.
Több, mint 14 éves szakmai pályafutásából 12. éve foglalkozik a terület- és településfejlesztés különböző területeivel, az utóbbi időszakban elsősorban projektgenerálással és –fejlesztéssel, pályázatírással és projektek megvalósításával különböző ágazatokban.
Néhány példa a közreműködésével megvalósult projektekre: iparfejlesztés és munkahelyteremtés az Unilever Magyarország Kft-nél hűtőházak kialakításával, Tihany településközpont-rehabilitáció, Tihany Szabadtéri Színpad felújítása és fejlesztése, borturisztikai együttműködés fejlesztése és infrastruktúra-fejlesztés a Balatonfüred-Csopak Borvidéken (Figula- és Jásdi pincészetek, Konnex Kft.), kerékpárút építése Tihany központjába, Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér kialakítás Tótvázsonyban, ipari üzemcsarnok kialakítás és munkahelyteremtés a BF Invest Kft-nél, ipari üzemcsarnok kialakítás és munkahelyteremtés a Villkász Kft. devecseri telephelyén, Thermal Hotel Mosonmagyaróvár turisztikai szolgáltatás fejlesztése.
Munkaköréhez kapcsolódó végzettsége terület- és településfejlesztési szakirányú geográfus, MBA menedzsment szakirányon.
Nős, 2 gyermek édesapja.

Martoncsikné Gudics Zsuzsanna - pénzügyi menedzser

A társaság kulcsszereplőjeként a projekttel kapcsolatos valamennyi pénzügyi, elszámolási feladatokat látja el, a projekt egészére kiterjedő folyamatok, háttérfeladatok ütemezésének aktív résztvevője. Pénzügyi-elszámolási kérdésekben biztosítja a projektpartnerek és a kft. közti információáramlást. Feladata továbbá a társaság gazdálkodásának és belső elszámolási rendszerének irányítása, a pénzügyi adminisztráció működtetése.
30 éve dolgozik, munkahelyei: Inotai Alumíniumkohó, Várpalotai Egészségügyi Alapellátási Intézet, Thermix Kft., Szinkron Kft., Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal, Oktatási és Egészségügyi Pénügyi Műszaki Szolgáltató Szervezet. Munkahelyein pénzügyi csoportvezetői/osztályvezetői, gazdasági vezetői, főkönyvelői, számlakezelési szakreferensi, belsőellenőri feladatokat látott el, így a legátfogóbb ismeretekkel rendelkezik gazdasági társaságok pénzügyi folyamatait illetően.
17 éve él Veszprémben, két gyermek édesanyja.


Kántor Miklós – műszaki menedzser

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik magasépítési kivitelezői területen, így a társaság műszaki gárdájának oszlopos tagja. A projekt keretein belül a volt Korona Szálló épületének felújítási munkálatainál műszaki menedzseri feladatokat látott el, valamint aktívan közreműködött a projektelem adminisztratív háttértevékenységében is. A projekt meghatározó és egyik leglátványosabb elemét képező Hangvilla építésénél műszaki ellenőri feladatkört lát el.
23 éve dolgozik, munkahelyei: 22. sz. Állami Építőipari Vállalat, Hirler Spezialbauunternehmen GmbH., 22. sz. Balatoni Építő Kft., Practical Kft., Planéta Bau Kft., Veszprémi Építő Mérnöki Iroda Kft. Munkahelyein művezetői, építésvezetői, létesítményfelelősi, műszaki vezetői, műszaki igazgatói pozíciókat töltött be. Egyéni vállalkozóként műszaki ellenőrzési, felelős műszaki vezetési tevékenységet folytat. Több Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló projektben vett részt, mint pl.: Felsőörsi Református Parókai felújítása, Csopaki Református Parókia homlokzat-rekonstrukciója, hidegkúti falusi szálláshely felújítása, veszprémi Ezüsthíd panzió építése, veszprémi „Kolostorok és kertek a vár tövében”.
Nős, 3 gyermek édesapja.

Eseménynaptár

Január 2023
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Kapcsolat

 

Tel.: (88) 782-285
Cím: 8200 Veszprém
Szabadság tér 15 2. emelet

közvetlen üzenetküldés
 

infoblokk kedv final felso cmyk ERFA